oktober 22, 2020

Ik ga op reis en neem mee…

Door Ni- el

Lieve mensen, ik ga een kleine oproep aan jullie doen. Niet mijn ding maar in dit geval maak ik graag een uitzondering. Sylvia gaat stoppen met vliegen! Dat weten jullie allemaal allang maar komende vrijdag is echt haar laatste reis. Vlucht KL792 naar São Paulo. Maandag land ze op schiphol.

Fantastisch idee

In tijden van Corona is het moeilijk zo niet onmogelijk om een feestje te organiseren. Wat wél kan is het een feest maken voor Sylvia. Terwijl we onze hoofden lieten kraken om een leuk idee te bedenken kwam Annick (dochter van Syl) met een fantastisch idee… Als we een videoboodschap maken van iedereen die Syl een fijne laatste reis wenst dan kan Syl wél iedereen zien op haar feest…

Ik ga op reis!

Het enige wat jullie hoeven te doen… maak een video van jezelf waarin je Sylvia een mooie, fijne, laatste reis wenst of een leuke, spannende, nieuwe toekomst. Begin de video met: ‘Lieve Syl, ik ga op reis en neem mee…’

Syl blij, wij blij

Annick en ik weten zeker dat Syl blij zal zijn jullie op deze manier toch te zien als ze terug komt van haar laatste reis.

Staand of liggend?

Een klein technisch detail… Het staat wel zo mooi als iedereen de camera liggend houdt. En voor het monteren is het wel zo gemakkelijk. En dat terwijl Syl eigenlijk het liefst ‘staande’ beelden het mooist vind…vraag me niet waarom 😉

Por favor

Ga er dus even voor zitten dit weekend en stuur je filmpje uiterlijk zondagmorgen door naar Annick. (annick-bosch@live.nl) Zij is superhandig met computers en maakt er een mooie film van!

Sssst…!

O ja… ’t is een geheimpje voor Syl, dus… mondje dicht tegen haar 😉

Eerste klas stess

Wat ik toch ook even kwijt moet nu ik toch aan het schrijven ben. Syl is een geweldige stewardess! Ik heb het zelf meegemaakt. Meegevlogen in haar ‘werkgebied’, Business Class wel te verstaan. Word ik thuis al in de watten gelegd… dat is niets vergeleken bij de service in de lucht. En die gaat ver. Nee… niet zooover!

Niet alleen krijgt ze keer op keer een ‘uitmuntend’ op haar rapport ook haar snelheid is zo hoog dat menig collega haar niet bij kan benen. De ervaring van vliegen met Sylvia in de crew is er één die ik niet gauw vergeet.

Nieuw leven

Syl heeft het soms moeilijk met ‘niet meer vliegen’. Ze schrijft het zelf prachtig in haar vorige blog. We leven met haar mee, volgen haar in haar nieuwe leven. Ik in ieder geval. Lieve Syl, je zal altijd mijn favoriete stewardess blijven.